Jezelf als een ander

Auteurs

  • Niels den Toom Protestantse Theologische Universiteit
  • Martin Walton Protestantse Theologische Universiteit
  • Sjaak Körver Tilburg School of Catholic Theology

DOI:

https://doi.org/10.54195/h.11741

Samenvatting

Deze bijdrage gaat in op de verhouding tussen onderzoeker en geestelijk verzorger. Promovendus Niels den Toom reflecteert hierop in het kader van zijn onderzoek naar de invloed van deelname aan case studies-onderzoek op de beroepspraktijk van geestelijk verzorgers. Het Case Studies Project zelf als casus beschouwd.

Biografieën auteurs

Niels den Toom, Protestantse Theologische Universiteit

Niels (drs. J.N.) den Toom doet als promovendus aan de Protestantse Theologische Universiteit onderzoek naar de invloed van deelname aan case studies-onderzoek op de beroepspraktijk van geestelijk verzorgers. E-mail: j.n.toom@pthu.nl.

Martin Walton, Protestantse Theologische Universiteit

Martin (prof.dr. M.N.) Walton is bijzonder hoogleraar Geestelijke verzorging aan de Protestantse Theologische Universiteit, vestiging Groningen. E-mail: mwalton@pthu.nl.

Sjaak Körver, Tilburg School of Catholic Theology

Sjaak (dr. J.W.G.) Körver is universitair hoofddocent aan Tilburg School of Catholic Theology. E-mail: j.w.g.korver@uvt.nl.

Downloads

Gepubliceerd

2019-06-01

Citeerhulp

den Toom, N., Walton, M., & Körver, S. (2019). Jezelf als een ander. Handelingen: Tijdschrift Voor Praktische Theologie En Religiewetenschap, 46(2), 39–48. https://doi.org/10.54195/h.11741