Leren van verschillen: Masterspecialisatie Spiritual Care aan de Vrije Universiteit Amsterdam - van den Berg-Seiffert, Christiane; Smit, Froukien (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2022)
De masterspecialisatie Spiritual Care maakt deel uit van de eenjarige masteropleiding Theologie en Religiewetenschappen aan de Faculteit Religie en Theologie (FRT) van de Vrije Universiteit Amsterdam. Deze opleiding bereidt studenten voor op het vak van geestelijk verzorger vanuit de islamitische, boeddhistische, hindoeïstische en joodse traditie en vanuit de institutioneel niet-gezonden variant.