Case studies: Praktische theologie en het belang van een methode - Schaeffer, Hans (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2019)
Dit nummer van Handelingen, gewijd aan een specifieke vorm van kwalitatief onderzoek: case studies, wil aantonen hoe waardevol juist deze onderzoeksvorm is voor wie zich – zowel in de praktijk van het werkveld als in onderzoek – met praktische theologie en religiewetenschap bezighoudt.