De gaven van ieder lid ontvangen Inclusie in kerk en maatschappij - Tamminga, Koos (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2021)
Wat kan de kerk bijdragen aan de gewenste inclusieve samenleving voor mensen met een beperking? En hoe zou het denken daarover gestimuleerd kunnen worden? Daarover ging het promotieonderzoek van Koos Tamminga.