Met overgave meevieren - Dekker, Annemieke (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2014)
Hoe wordt er gevierd met mensen met een meervoudige beperking in de zorginstelling Bartiméus? Wat maakt hen tot een gemeenschap en wat is de plaats van het pastoraat en de vieringen in deze gemeenschap?