Wo en hbo: een paar apart - Geertsema, Henk (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2014)
Vanuit het gezichtspunt van het Praktijkcentrum, instituut voor onderzoek en advisering op het terrein van de praktische theologie, schetst dit artikel het transitieproces binnen de (kleine) Gereformeerde Kerken en worden de consequenties beschreven voor de opleiding en samenwerking van wo- en hbo-theologen.