Existentieel welzijn bij ouderen - Leijssen, Mia (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2014)
Wat betekent het om als mens te leven? Over welke krachtbronnen kunnen mensen beschikken om op de best mogelijke manier met problemen om te gaan? Dit artikel diept de verschillende bestaansdimensies uit en laat zien hoe positieve psychologie een negatieve kijk op ouder worden en zijn kan keren.