Godsdienstpedagogische trends 2011-2014 - Zonne, Erna (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2015)
Dit artikel bericht over de godsdienstpedagogische trends, op basis van een aantal relevante publicaties vanaf 2011 tot 2014.