Godly Play – als een mosterdzaadje: Een krachtige en speelse methode - Velge, Kathie (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2015)
Misschien kennen kinderen God al, en hebben ze alleen nog een passende taal nodig? En als er zo’n taal is, hoe moet ze dan klinken – een taal die zo anders is dan de taal van de wetenschap? En hoe moet ze aangeleerd worden? Deze vragen gaven de aanzet tot het ontwikkelen van Godly Play, inmiddels te vinden in veertig landen. Wat is het geheim van deze groeikracht?