Jongerentheologie in de voetsporen vankindertheologie - Raes, Sofie; Roebben, Bert (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2015)
Deze bijdrage onderzoekt of en hoe jongerentheologie zich van kindertheologie onderscheidt. Nadat de parallellen zijn beschreven wordt dieper ingegaan op de verschillen, waarna besloten wordt met enkele toekomstperspectieven.