Friedman kan nog wel een generatie mee - van Ark, Jodien; van den Bosch, Henk (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
Is er in de veranderende context van Nederlandse predikanten en pastores nog behoefte aan Friedmans systemische benadering van kerkelijke organisaties? En is die benadering nog functioneel? De vraag wordt in dit nummer van Handelingen zonder meer bevestigend beantwoord.