Leidinggeven boven N.A.P.: Friedman in de nascholing - van Ark, Jodien (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
In haar werk in de opleiding en nascholing van predikanten stuit Jodien van Ark telkens weer op het verlangen van pastores en predikanten naar een niet-angstige presentie als leider in de zo lastige en conflictrijke context van de geloofsgemeenschap. Haar bijdrage aan dit nummer van Handelingen laat zich lezen als een demonstratie van de blijvende relevantie van Friedmans werk.