Friedman op de Wallen en in de gemeente - Gilhuis, Gerson (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
Gemeentepredikant en voormalig drugspastor Gerson Gilhuis beschrijft welke rol het systeemdenken van Friedman speelt in zijn praktijk.