Met Friedman op het interimpad - Oosterom, Leo (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
Aan de hand van enkele praktijkervaringen illustreert interimpredikant Leo Oosterom vier kernbegrippen uit het gedachtegoed van Edwin H. Friedman: ‘onbezorgde aanwezigheid’, zelfdifferentiatie, de zondebok, en emotionele driehoeken.