De reikwijdte van het haalbare vergroten - Altena, Bert (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
In dit praktijkbericht belicht Bert Altena een recente preek waarin een diaconale dimensie aan bod komt zonder bijzondere thematische aanleiding.