Vorming in het hoger onderwijs: mogelijkheden en belemmeringen - Boele, Kees (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
Herwaardering van het vormend element in het onderwijs is zeer noodzakelijk. Maar we hebben te maken met enkele forse belemmeringen om er als bestuurder daadwerkelijk mee aan de gang te gaan. Tegelijkertijd zie ik een mogelijkheid om het snel tot ontwikkeling te brengen.