In godsnaam: Zinzorg en pastoraat met mensen met een verstandelijke beperking - Veltens, Dorien (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2018)
Zinzorg en pastoraat met mensen met een verstandelijke beperking is voor veel mensen een vreemd onderwerp. Waarom zouden we willen investeren in zinzorg en pastoraat? En dan nog wel in het bijzonder met mensen die woorden zoals God en geloof niet of vaak met veel moeite kunnen schrijven, uitspreken, verstaan? En als dit nog niet voldoende is, waarom willen we er dan nog onderzoek naar doen ook?