Niet in woorden te begrijpen - Gronauwe, Jan (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2018)
De schoonheid van het leven zit wellicht in het onzegbare en ongrijpbare dat opgeroepen wordt door het zegbare en grijpbare. Mijn fascinatie ligt op het vlak van deze schoonheid. Stilte is een fenomeen dat me heeft gegrepen.