Krachtig leren omgaan met diversiteit - Kievit, Hennie; Struijs, Trudy (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2018)
Diversiteit is voluit een thema in de Klinische Pastorale Vorming. Een van de plekken in de KPV-training om gerichter en misschien ook meer met diversiteit te werken is het ‘vrij groepsgesprek’. Door naast de KPV-training ook de methodische wijze van werken binnen de Themagecentreerde Interactie (TGI) te leggen, komen er nieuwe handelingsperspectieven voor trainers en deelnemers in zicht.