Pastor en huwelijksethiek - de Roest, Henk; van den Bosch, Henk (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2013)
Dit nummer van Handelingen belicht in een artikelencluster het thema ‘huwelijksethiek’. Op verlegenheden en dilemma’s waarvoor pastores en gemeenten zich gesteld zien, wordt gereflecteerd en zes voorbeelden vormen zo een ‘spiegel voor ons allen’.