De spontaneïteit voorbij? Diaconale presentie en gemeenteopbouw bij evangelicalen - Erwich, René (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2013)
In deze bijdrage concentreer ik mij op de relatie tussen diaconale presentie en gemeenteopbouw vanuit evangelicaal perspectief. In een korte theoretische beschouwing ga ik in op het diaconale gehalte van gemeenteopbouwmodellen die verwant zijn aan de evangelicale stroming.