Zinbeleving in het ziekenhuis: Een pilotstudie in Nederland en Vlaanderen - Schrijver, Laurien; Dezutter, Jessie; Dillen, Annemie; Smeets, Wim (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2013)
Een onderzoek naar de zinbeleving van patiënten, in het kader van de vraag: hoe kunnen zorgverleners in het ziekenhuis ‘zingevingsvragen’ op het spoor komen en erop inspelen?