Net als in de film: Kerkelijk filmgesprek bij The Way - de Vries, Geertje (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2013)
Een vrijdagavond in een huiskamer in Barneveld. Zo’n tien personen, dertigers en veertigers, verzamelen zich voor een huiskamervoorstelling van de film The Way. Een film van regisseur en acteur Emilio Estevez, over een vader die de camino naar Santiago de Compostela loopt als eerbetoon aan zijn overleden zoon.