Bestemd voor de ware liefde - Smeets, Wiel (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2013)
Interpretatie van een romantische jongerenfilm met het oog op mystagogie: My Sassy Girl. Spirituele dynamiek en spirituele duiding plus een didactische suggestie voor een groepsbespreking.