Reflectie casus 8 - Wenkbrauwen - Vandenhoeck, Anne (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2013)
Een wijze docent ethiek vertelde steeds aan zijn studenten verpleegkundigen dat ethiek begint op het moment dat je bij wijze van spreken je wenkbrauwen fronst. Bij het lezen van de casus ‘Gesprek met een ‘aanstelster’’ heb ik wel twee keer mijn wenkbrauwen gefronst.