Reflectie casus 2 - Driehoek ouders en kind heel houden - Bakker, Freek (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2013)
Omdat ik als indoloog thuis ben in het hindoeïsme, is mij gevraagd om vanuit een hindoe invalshoek te reflecteren op de casus ‘Een familie niet op één lijn’. Zelf ben ik echter geen hindoe, vandaar dat ik de casus ook aan twee hindoes heb voorgelegd. Zij geven een ver-schillende reactie.