Waarom de kring niet rond wordt - Stark, Ciska; Walton, Martin (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2014)
Vieringen in bijzondere settingen hebben twee brandpunten. Het eerste betreft het delen van een levensbeschouwelijke interesse. Een tweede brandpunt is de aanleiding waarom mensen zich op dat moment op die plek bevinden.