Vieringen in de ouderenzorg - Gietema, Anne; Huizing, Wout (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2014)
Wat ouderen in de zorginstelling samenbrengt, is hun zorgafhankelijkheid. Ze hebben elkaar niet uitgezocht. Hoe dan werken aan verbinding en gemeenschappelijkheid? Kunnen zij wel een geloofsgemeenschap vormen?