De dood interpreteren - Schilderman, Hans; Fortuin, Nienke (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2014)
Terugblikkend op de bijdragen in deze editie van Handelingen, staat een drietal thema’s rond de dood centraal: de betekenis, expressie en beoordeling ervan. Het zijn drie thema’s die samenhangen met een vraag die zowel existentieel als ook reflectief van aard is. Hoe hebben we de dood te interpreteren?