De dood pakken? Opvattingen over het levenseinde - van der Woude, Annemarieke (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2014)
Is er een verschuiving waarneembaar in ons spreken over de dood? En duidt die eventuele verandering op gewijzigde opvattingen over het levenseinde?