Een goede dood: Een moslimperspectief op sterven in Nederland - Venhorst, Claudia (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2014)
Moslims in Nederland vormen de grootste religieuze minderheid, maar er is nauwelijks inzicht in hun rituele praktijken rond de dood. Dit artikel is een verkenning van de manier waarop moslims in Nederland de naderende dood ritueel vormgeven.