Zingeving op hoge leeftijd - Dezutter, Jessie (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2014)
Alhoewel er geregeld gewezen wordt op belang van zingeving in de laatste levensfase, blijkt de informatie rond deze thematiek toch eerder beperkt en fragmentarisch. Met dit themanummer wil Handelingen dan ook een belangrijke bijdrage leveren aan allen die – professioneel of privé – betrokken zijn op deze levensfase.