Diaconaat als kloppend hart van de prediking - Noordegraaf, Herman; Stark, Ciska (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
In vier stappen bezien we de oogst van dit nummer en reflecteren op de vraag:1. Wat is of kan diaconale prediking zijn en welke functie kan het hebben? 2. Hoe uit het zich in kenmerken en betrokkenen? 3. Hoe kan de voorganger de preekvoorbereiding vormgeven in relatie tot de participanten? 4. Hoezeer heeft diaconaat een gemeenschap nodig?