Filosoferen met beide benen op de grond - Geerts, Evelien (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
Als ik terugdenk aan hoe mijn studietijd me heeft gevormd als academica-to-be en persoon, moet ik erkennen dat deze enorm veel invloed op mij gehad heeft, zowel op intellectueel, emotioneel als interpersoonlijk vlak. Toegegeven, ik heb dan ook een vrij bijzonder studieparcours doorlopen. Ik heb de kans gekregen om zowel in België, Nederland als in de Verenigde Staten te studeren en daardoor van uiteenlopende disciplines, academische omgevingen en culturen kunnen proeven.