Levensoriëntatie in het hoger onderwijs - Schilderman, Hans (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
Studenten vormen een aanstormende generatie die het culturele en maatschappelijke leven de komende decennia sterk zal beïnvloeden. Hoe staan zij in het leven, en wat is hun profiel in termen van leefstijlen, waarden en overtuigingen? In dit themanummer van Handelingen gaan we na welke levensoriëntatie we aantreffen bij studenten in het hoger onderwijs.