Goed voorbeeld doet goed volgen? - van Dalen-Preuter, Hanneke (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2017)
In het kader van haar master Onderwijspedagogiek aan de Vrije Universiteit te Amsterdam schreef Hanneke van Dalen-Preuter een scriptie over ‘De voorbeeldfunctie van de leraar voor de morele identiteitsontwikkeling van leerlingen’, in samenwerking met het lectoraat Christelijk Leraarschap, Driestar Educatief.