Verlangen naar betekenis en zin pijnlijk aanwezig - Dezutter, Jessie; Vanhooren, Siebrech (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2017)
Dit themanummer van Handelingen laat zien dat er, ondanks de geringe aandacht binnen de wetenschappelijke wereld en op de werkvloer, draagvlak lijkt te ontstaan om existentiële vragen en spiritualiteit een plaats te geven binnen de muren van de gevangenis.