Verbinding zoeken op de grens - van Hierden, Nadine; Stoppels, Sake (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2017)
Kerken zijn momenteel veelal ‘treshold churches’. Ze staan op de drempel van een nieuwe tijd. In een dergelijke liminale fase is het van groot belang om niet alleen onze ogen te richten op de broedplaatsen van vernieuwing, maar vooral te kijken naar de ‘grenswerkers’, sie de taal leren spreken van uiteenlopende kerkplekken, drempels helpen slechten, overeenkomsten en gezamenlijkheid helpen ontdekken.