Onderweg met Bach als pastor: Luisterles bij een cantate - Vogels, Annemiek (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2017)
Kerkelijken en ongelovigen, twijfelaars en zinzoekers vinden elkaar in hun liefde voor Bach. Wie zich inschrijft voor een ‘luistercursus’ leert over muziek en theologie, maar ervaart ook dat goede muziek direct naar het hart gaat. Zo beleven we betekenis en emotie van het w/Woord op een fundamenteler niveau.