Gemeenschappelijk ‘wonden-werk’: Theologische notities bij #MeToo - Zorgdrager, Heleen (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2018)
Hoe komt iemand van getraumatiseerd zwijgen tot publiekelijk spreken, en welke theologische beelden, noties en verhalen hebben we om deze ‘moed om te spreken’ te belichten, te bevestigen en te ondersteunen?